Oef! Was erg gezellig gisteren! Blij dat ik vandaag nog niet hoef te lopen. Vandaag ook maar wat tijdiger naar bed lijkt mij.

Ik ga maar een beetje aan het werk. Grote groep is gaan wandelen. Slecht weer buiten, stoer. De dag kabbelt wat voort. Rond 16:00 uur wil de club weer naar buiten, hond uitlaten, ergens koffie/biertje drinken. Ik bied aan op Chris te wachten en er dan samen met hem achteraan te gaan hobbelen.

Half vijf belt Chris vanuit zijn auto. Hij is zijn startnummer vergeten, en gaat nu terug. Zal tegen zessen zijn dat hij er is. Ach, zo erg vind ik het niet, morgen loop ik meer dan mij waarschijnlijk lief is šŸ˜‰

’s Avonds komt het onderwerp pa ter sprake. Hoe gaan we hiermee verder? Nu is de belasting voor een paar mensen wel erg hoog. Vinden we het okay als pa een dagje geen bezoek krijgt? Hoe zou een ieder zich daarbij voelen? Ik zeg eerlijk dat ik dat wel heel erg rot zou vinden. Het is geen drama, maar leuk vind ik het niet. Een ieder heeft daar zo zijn gevoel bij. Behalve Evert, die reageert geagiteerd op de discussie. Hij kan niks met ‘gevoel’, hij wil harde cijfers. Hij is geen ‘gevoelsmens’ zoals hij het zelf omschrijft. We proberen de discussie toch te voeren. Maar dat is op deze manier heel lastig. Chris knalt er zijn management ervaring tegenaan. Ik probeer niet uit mijn slof te schieten. Wat op een kleine uitbarsting na weer een zoveelste zinlozeĀ  ‘ik wil feiten’ opmerking na ook lukt. Op het moment dat we iets van een planning en afspraken willen maken haakt Rianne af. Ze gaat slapen, en niet iedereen is nu aanwezig om afspraken te kunnen maken. Zit wat in. Onder deze omstandigheden afspraken vastleggen is wat geforceerd.

Niet veel later gaan wij ook naar bed. Chris en ik gaan net als Rianne morgen ook een stukje hardlopen. Morgen om 9 uur gezamenlijk ontbijt.