webdesign


 

Webdesign is boeiend. Het is de uitdaging om op zoek te gaan naar een design dat past bij uw bedrijf. Een design dat de persoonlijkheid van uw bedrijf uitstraalt.

Wat ook belangrijk is, is dat uw website zich aanpast aan het apparaat waarop het geopend wordt. Op een telefoon is een andere opmaak nodig dan op een laptop of desktop. Een website die zich niet aanpast is zeer moeilijk leesbaar op een klein scherm. En dat is zonde. Een groot deel van al het internetverkeer verloopt tegenwoordig via mobiele apparaten. Met over het algemeen kleinere schermen. Adaptive design, design dat zich aanpast, is dan ook een must. Het is niet verantwoord deze markt links te laten liggen. Houtvrij levert standaard uw site met adaptive design.

Maar er is meer voor nodig dan alleen een goed design. Wat moet er op de site staan. Dat is ook zeer belangrijk. Het gaat om de inhoud. Die moet relevant zijn. Die moet goed vindbaar voor de klant zijn. Daar gaat het om. En over die inhoud moet goed worden nagedacht. Het mooiste is als u die inhoud (deels) zelf schrijft. Dat maakt een site persoonlijker. Aansprekender. De klant zal dat waarderen. Maar uiteraard kunt u dit ook geheel aan mij overlaten. In dat geval zal ik aan de hand van een interview met u de copywriting verzorgen. Waarbij ik dan mijn uiterste best zal doen de sfeer en de identiteit van uw bedrijf te raken.

Vervolgens ga ik aan de slag met het design. Aan de hand van voorbeelden die door u of mij aangedragen worden zal ik er alles aan doen een mooie, goed vindbare (SEO vriendelijke) site te maken. Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.

webdesign

Voor meer informatie:

Bel nu!