Henk de Jong

Henk de Jong

Eigenaar

Wie is Henk de Jong? Een korte uitleg.

Begin 2015 heb ik de stap genomen om als zelfstandige verder te gaan. Een bundeling van opgebouwde kennis, gecombineerd met mijn voorliefde voor webdesign.  “Connecting the dots“, om een beroemde uitspraak van Steve Jobs aan te halen. Het heeft zo moeten zijn…

Mijn professionele carrière begon in de grafische industrie. Heel veel in gedaan, nog meer van geleerd. Het is echt een prachtig vak. Maar wel een vak dat zwaar onder druk staat. ‘Dode bomen’ (papieren publicatie’s) doen het steeds slechter. De nieuwe media namen steeds meer de macht over. Uiteindelijk viel ook voor mij het doek in deze branche.

Daarna langdurig werkzaam geweest in het project management. Maar media zijn mij altijd blijven boeien. De zogenaamde ‘nieuwe media’ hebben van het begin af aan mijn volle aandacht. Het is heel boeiend om te zien hoe het medialandschap verandert. Daar wilde ik meer van weten.

En dus heb ik van 2009 tot 2014 in deeltijd communicatie aan de Haagse Hogeschool gestudeerd. Daar heb ik met name heel veel geleerd van docenten die zelf nog met ‘de poten in de klei’ stonden. Professionals uit de wereld van de communicatie die het leuk vonden hun kennis te delen met professionals uit allerlei andere vakgebieden die het vak wilden leren.

Ik, en velen van mijn studiegenoten, vonden het heerlijk om met deze docenten eigen ervaringen te delen en daarover in discussie te gaan. Volwassenenonderwijs. Een studie naast een full time baan volgen. Dat is soms best zwaar, maar voor mij was het meer dan de moeite waard.

Ik help u graag met het realiseren van een mooie en effectieve site.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op.