wordpress


 

Houtvrij gebruikt WordPress als motor voor iedere website. Waarom?

Open source software
Opensourcesoftware (soms ook openbronsoftware) is computerprogrammatuur waarvan de gebruiker de licentie heeft om naast gebruiker, ook ontwikkelaar te zijn. Als gevolg hiervan is het vrijgeven van de broncode onderdeel van de licentie. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de software te bestuderen, aan te passen, te verbeteren, te verspreiden of verkopen. De ontwikkeling van opensourcesoftware komt vaak tot stand op publiekelijke en gemeenschappelijke wijze, door samenwerking van zowel individuele programmeurs als overheden en bedrijven. Opensourcesoftware is tevens de meest prominente ontwikkeling in de opensourcebeweging. Bron: wikipedia.

Community
WordPress wordt wereldwijd ondersteund, onderhouden en voortdurend verbeterd door heel veel mensen. Fouten, als die er al zijn, worden snel opgemerkt en opgelost. Nieuwe ideeën en verbeteringen kunnen snel worden toegepast.

Gebruiksvriendelijk
WordPress heeft een zeer gebruikersvriendelijk CMS. (Content Management System: Bepalen waar wat komt te staan) Hierdoor kunt u zelf eenvoudig uw nieuwe website up-to-date houden. Dat scheelt u weer in de kosten.

Google houdt er van
WordPress is van nature SEO vriendelijk. Goed voor de vindbaarheid van uw site. Niet alleen bij Google, ook Bing kan goed met WP overweg.

logoWP

Houtvrij is niet de enige die vindt dat WordPress de beste basis voor het maken van een website is.

Bijna een kwart van alle websites wereldwijd gebruikt WP. Time magazine bijvoorbeeld. Of autofabrikant Renault.

WordPress is de ijzersterke basis voor iedere site.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

rond logo van 'houtvrij'